Espoon kuvataiteilijat ry hakee viestintä- ja palveluassistenttia 1.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on määräaikainen, 12 kk, ja edellytyksenä on TE-toimiston työttömälle työntekijälle myöntämä palkkatuki (100%).

Työtehtävät painottuvat ulkoiseen ja sisäiseen viestintään, verkkosivujen päivitykseen sekä asiakaspalveluun. Tehtävät sisältävät myös teosmyyntiä sekä taidelainaamon ja gallerian avustavia tehtäviä.

Edellytämme viestintä- ja palveluassistentilta atk-ohjelmien ja sosiaalisen median osaamista (Microsoft Office -ohjelmat, WordPress, Facebook, Instagram), hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, kokemusta asiakaspalvelu- ja/tai myyntitehtävistä sekä kiinnostusta kuvataiteisiin. Kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien osaamisesta sekä kuvataiteen ja näyttelytoiminnan tuntemuksesta on etua. Tarkka työnkuva määräytyy yhdessä sovittavalla tavalla työhön valittavan henkilön osaamisen ja tavoitteiden mukaisesti.

Työajat ovat iltapainotteisia gallerian aukioloaikojen mukaisesti (ti-pe 11-19, la-su 12-16), viikoittainen työaika on 26 tuntia. Työstä maksetaan kuukausipalkka 1500 euroa sekä ilta- ja viikonloppulisät.  Toimitilamme sijaitsevat Espoon Leppävaarassa kauppakeskus Sellossa. Myös 12 kuukautta lyhyempi työsuhde on mahdollinen, vähimmäiskesto on 6 kuukautta.

 

Lisää infoa (linkki)