Näyttelyhaku 2022 on alkanut. Lähetä hakemuksesi tämän ohjeen mukaisena 6.10.2021 mennessä. Voit hakea noin kuukauden pituista näyttelyjaksoa yksin tai kollektiivina. Käytössäsi voi olla koko galleria tai erikseen iso näyttelytila tai eteisgalleria. Galleria Pihaton näyttelymahdollisuudet on suunnattu ensisijaisesti ammattitaiteilijoille.

Tarjoamme galleriatilaa taiteilijoiden käyttöön innovatiivisilla malleilla. Voit vuokrata tilan yksin tai kollektiivina, jolloin malli on yksinkertainen: perusvuokra + provisio 30%. Yrityskummi voi tukea näyttelyn järjestämisessä tai voimme yhdessä suunnitella sellaisen mallin, josta hyötyvät taiteilija, galleria ja yhteistyökumppani.

Voimme tarjota taiteilijoille näyttelytoiminnan lisäksi myös muita yhteistyömahdollisuuksia. Tapahtuma- ja projektitoimintamme avaa ovia erilaisten yleisöjen kohtaamiselle mukaan luettuna järjestöt, yritykset ja julkinen sektori. Tavoitteenamme on luoda tätä kautta myös uusia kaupallisia mahdollisuuksia.

Suuri näyttelytila maksaa 950 euroa ja eteisgalleria 400 euroa kuukauden jaksolta. Hinnat eivät sisällä eikä niihin lisätä arvonlisäveroa.

 

Lisää infoa (linkki)