Galleria Rongan näyttelyhaku tammi-kesäkuulle 2022 on käynnissä 1.–30.4.2021.

Galleria Ronga on AvaraTaide ry:n näyttelytila Tampereella. AvaraTaide ry on kuvataiteilijoiden perustama yhdistys, joka ylläpitää vapaaehtoisvoimin Galleria Rongan näyttelytoimintaa. Näyttelyajoista päättää AvaraTaide ry:n jäsenistä muodostettu näyttelytoimikunta.

Näyttelyajat ja hinnat

Galleria: 1000 € / 3 viikkoa
Pääsääntöisesti näyttelyaika on kolme viikkoa, mutta myös lyhyempi aika on mahdollinen. Lyhyempi näyttelyaikatoive on mainittava hakemuksessa.

Pikkugalleria: 1–3 viikkoa, 75 € / viikko
Mainitse hakemuksessasi haluamasi näyttelyajan pituus.

Mediakulma: 1–3 viikkoa. 50 €/ viikko
Mainitse hakemuksessasi haluamasi näyttelyajan pituus.

Provisio: Taiteilijalta ei peritä provisiota.

Näyttelyhakemus:

Vapaamuotoinen hakemus, näyttelysuunnitelma, ansioluettelo sekä 5–10 uudehkoa teoskuvaa. Hakemuksen voi lähettää joko paperiversiona (kuvat A4-kokoisina), cd:llä tai sähköpostissa (Kuvien koko korkeintaan yht. 2 Mt. Kuvien resoluutio 72 ppi). Liitäthän hakemukseesi seuraavat yhteystiedot: Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Hakemukset lähetetään sähköpostitse osoitteeseen: nayttelyhaku@avarataide.fi tai paperisena osoitteeseen: AvaraTaide ry / Galleria Ronga, Rongankatu 1 C 9,33100 Tampere. Kuoreen: Näyttelyhaku. Mediakulman hakemukset lähetetään ainoastaan sähköpostitse. Paperinen hakemusmateriaali palautetaan vain, jos mukaan on liitetty tarvittavilla postimerkeillä varustettu palautuskuori yhteystietoineen.

Lisätiedot ja hakuohjeet gallerian sivuilta tai valvoja.galleriaronga@gmail.com.