Newyorkilainen liikemies ja yhteiskunnallinen yrittäjä Peter Thum on perustanut koodivapaan muokattavan kotisivupohjan, johon voi kerätä nettisivustot, sosiaalisen median ja kaikki kiinnostuksen kohteensa yhteen paikkaan. Muse on tyylikäs ja muuntuu moneen. Tilaa alasivuihin ja projekteihin on runsaasti.

Tapasin Musen perustajan Peter Thumin Suomessa näyttelyä ripustaessani kesällä 2022 ja puhuimme Suomen taidemyynnistä galleriavuokrineen ja välikäsineen, johon Peter tarjosi auttavaa kättä oman sivuston muodossa: ”My mission with this company is to help creators”. 

Olen nyt käyttänyt helppoa ”drag and drop”-tyyppistä kotisivua muutaman kuukauden. Käy katsomassa sivustoani, jonka olen ratkaissut niin, että teen samalla sekä englannin- että suomenkieliset sivut: https://muse.io/heinilehvaslaiho.  Sivut aukeavat kauniisti myös mobiilissa.

Sivustoa lanseerataan parhaillaan, joten on paras hetki päästä mukaan ja saada hyvinkin paljon näkyvyyttä työlleen. Muse kehittyy koko ajan ja haluaisi lisää kuvataiteilijoita sivustolle, johon on tulossa myös voittoa tavoittelematon taiteen tai palvelujen myyntimahdollisuus. Katso täältä mitä kaikkea sivusto lupaa:  https://muse.io

Jos olet kiinnostunut ja haluat oman sivuston, lähetä minulle sähköpostiosoitteesi 28.11. mennessä osoitteeseen: heini.lehvaslaiho@gmail.com. Järjestän Peterin kanssa syntyneelle ryhmälle zoom-tapaamisen Musen toimijoiden kanssa viimeistään joulukuun alussa. Siinä perustetaan kullekin oma profiilisivu, annetaan perehdytys, vastauksia kysymyksiin ja oma kontakti, joka auttaa lisäongelmissa, jos sellaisia syntyy. Kokouksen kieli on englanti. Sivuston rakentaminen on erittäin helppoa, mutta Musessa ollaan hyvin perusteellisia ja ystävällisiä.

Ystävällisin terveisin, Heini Lehväslaiho

Kuvataiteilija / Artist
Valokuvaaja / Photographer