Kulttuurikeskus Caisan päätehtävä on edistää moninaisuutta ja inkluusiota Helsingissä taiteen ja kulttuurin keinoin. Caisa hakee ohjelmistoonsa tuotantoja, jotka tukevat tätä tehtävää.

Toivomme, että moninaisuus tuodaan esille teemoissa ja/tai tekijöissä. Haluamme tarjota helsinkiläisille yleisöille ammattimaisia ja omaperäisiä taide-elämyksiä. 


Haemme Caisan ohjelmistoon syksyksi 2022:

1) Valmiit tuotannot ja ideavaiheessa olevat ehdotukset 

Esittävän taiteen ensi-illat ja uusintaesitykset, näyttelyt, sarjat (esim. konserttisarjat, elokuvasarjat), festivaalit ja konsertit. 

2) Yhteisölliset ja osallistavat kurssit lapsille ja perheille (ei aikuisille) 


Haemme Caisan ohjelmistoon vuodelle 2023: 

1) Valmisteilla olevat tuotannot ja ideavaiheessa olevat ehdotukset 

Esittävän taiteen ensi-illat sekä kuvataiteen näyttelyt. 


Hakuaika: 

8.11.-5.12.2021, hakuaika umpeutuu klo 23.59.


Mitä tarjoamme: 

Kaikille Caisan ohjelmistoon valituille tuotannoille tarjotaan käyttöön Caisan tilat, tekniikkakalusto sekä tekninen henkilökunta (ei ääni- tai valosuunnittelua). Yhteistyön sujuvoittamiseksi, kullekin tuotannolle osoitetaan Caisan tuottaja, joka vastaa tuotannon hallinnoinnista talon osalta. Palkkioista ja muista kuluista neuvotellaan kunkin tuotannon kanssa erikseen ennen sopimuksen solmimista. Viestinnän osalta, kaikki Caisan ohjelmistossa olevat tuotannot esitellään Caisan verkkosivuilla, tarkemmista toimenpiteistä neuvotellaan toimialamme viestintäpalvelun kanssa. Odotamme tuotannon yhteistyökumppanilta omaa panostusta viestintään ja markkinointiin. 

Caisan tiloihin ja tekniikkavarusteisiin voit tutustua etukäteen oheisen linkin kautta. 
 

Lue lisätietoja ja tarkemmat hakuohjeet (linkki)