Lapin taiteilijaseuran gallerioiden näyttelyajat vuodelle 2022 ovat haettavissa 16.5.2021 mennessä

Lapin taiteilijaseuralla on Lapissa kolme näyttelytilaa, joissa esitetään vaihtuvia nykytaiteen yksityis- ja ryhmänäyttelyjä. Galleria Napa sijaitsee Rovaniemen Kulttuuritalo Korundin ja Rovaniemen taidemuseon välittömässä läheisyydessä. Napa on valoisa näyttelytila, jossa on isot ikkunat kadulle. Napan alakerrassa toimii Studio Mustanapa, joka on video- ja mediataiteen, installaatioiden ja muiden mustista seinistä hyötyvien teosten näyttelytila. Galleria Kellokas toimii Äkäslompolossa Yllästunturilla Luontokeskus Kellokkaan tiloissa. 

Näyttelyvuokra 

Galleria Napassa ja Studio Mustanapassa näyttelyaika on 3,5 viikkoa. Galleria Napan vuokra on 950 euroa (jäsenhinta 650 €) ja Studio Mustanapan 470 euroa (jäsenhinta 400 €) + videotykin vuokra 30 €. Heinäkuulle sijoittuvalla näyttelyjaksolla on alennetut vuokrat: Galleria Napan vuokra on 800 euroa ja Studio Mustanapan 250 euroa (jäsenhinta 500 € ja 180 €). Myydyistä teoksista galleria perii myyntiprovisiota 20 %. 

Galleria Kellokkaassa näyttelyaika on n. kaksi kuukautta. Näyttelyvuokra on 600 € (jäsenhinta 400 €) ja myyntiprovisio 30 %. Kellokkaassa on ilmainen majoitus näyttelyn ripustajalle/purkajalle. 

Näin teet hakemuksen 

Näyttelyaikaa haetaan vapaamuotoisella hakemuksella (pdf), joka sisältää näyttelysuunnitelman, ansioluettelon sekä 5–10 kuvaa uusimmista teoksista. Näyttelytoimikunnalle osoitetun hakemuksen voi toimittaa postitse tai sähköisenä. Valinnoista ilmoitetaan sähköpostitse. Hakemuksessa pyydetään ilmoittamaan, mitä näyttelytilaa haetaan ja mille ajankohdalle. 

Lisätietoa ja hakuohjeet Lapin Taiteilijaseuran verkkosivuilla