Naantalin Musiikkijuhlat on yksi Suomen vanhimmista ja arvostetuimmista musiikkifestivaaleista. Sen ohjelmiston keskiössä on kamarimusiikki kaikessa monimuotoisuudessaan. Musiikkijuhlat tunnetaan korkeasta taiteellisesta tasostaan, idyllisistä konserttipaikoistaan sekä ajankohdastaan Suomen festivaalikesän avaajana. Naantali kaupunkina tarjoaa musiikkijuhlille kauniin viihtyisät ja merelliset puitteet.
 
Naantalin Musiikkijuhlat haluaa yhdistää korkeatasoisen musiikillisen elämyksen myös visuaaliseen elämykseen. Musiikkijuhlien alkuaikoina tapahtumajulisteiden suunnittelijana toimi pitkään muun muassa Erik Bruun. Haluamme jatkaa vahvan visuaalisuuden perinnettä ja tuoda taiteellisen ulottuvuuden visuaalisiin materiaaleihin.
 
Naantalin Musiikkijuhlien visuaalinen ilme uudistetaan kokonaisuudessaan loppuvuoden 2021 aikana. Ajatuksena on yhdistää jatkossa uusi, vielä julkistamaton logo sekä typografia vuosittain valittavaan taideteokseen vuosi-ilmeen muodostamiseksi. Vuosi-ilmettä käytetään mm. tapahtuman julisteessa ja esitteiden kansissa. Uusi visuaalinen ilme ja vuoden 2022 vuosi-ilme julkistetaan joulukuussa 2021.
 
Kutsummekin nyt ammattitaiteilijoita tekemään 8.11.2021 mennessä ehdotuksen teoksesta, jota voitaisiin käyttää vuoden 2022 vuosi-ilmeen keskiössä. Mikäli hakuun tulee useita sopivia ehdotuksia, voimme valita samalla myös seuraavien vuosien teoksia. Teoksen ei tarvitse olla uusi. Valintaa tehtäessä keskeistä on teoksen taiteellisen laadun lisäksi tarina tai kuvaus, joka yhdistää sen jollain tavalla Naantalin Musiikkijuhliin. Korvaus vuoden käyttöoikeudesta teokseen on 3000 euroa.
 
Säännöt, lisätiedot sekä käyttösopimuksen pohja löytyvät täältä (linkki)