Näyttelyhaku: Galleria 5, Oulu

Galleria 5 on Oulun Taiteilijaseuran ylläpitämä taidegalleria Oulun ydinkeskustassa. Hakuaika syyskaudelle 2023 (elo-joulukuu) päättyy 30.9.2022.

Galleria 5 sijaitsee viehättävässä keltaisessa puutalossa, kulttuuritalo Valveen kupeessa. Samassa osoitteessa on taiteilijaseuran taidelainaamo ARTo, näyttelytila ARTtila ja mediatila Pimento. Galleria 5 on 62 m² kokoinen ja muodostuu kolmesta huoneesta. Seinäpinnat ovat valkoiset ja lattia harmaata linoleumia. Huonekorkeus on keskimäärin 2 metriä 80 cm. Ikkunat on pimennettävissä rullaverhoin. Galleriassa on laadukkaat LED-valot. Näyttelyt ovat avoinna yleisölle ke-pe klo 12-18 ja la-su 12-16. Paikalla on aina asiantuntevaa henkilökuntaa. Galleria 5 tarjoaa hyvät puitteet niin yksityis- kuin ryhmänäyttelyille.

Näyttelymaksua on alennettu Taiteen edistämiskeskukselta ja Oulun kaupungilta saadun lisätuen ansiosta. Näyttelymaksu galleriapalveluista on 600 € / 3 viikkoa ja 750 € / 4 viikkoa. Oulun Taiteilijaseura -63 ry:n jäsenet saavat maksusta lisäksi 20 % alennuksen. Hintaan sisältyy mm. tilat ja niiden ylläpito, valaistuksen rakentaminen, markkinointia ja tiedotusta taiteilijan laatiman aineiston pohjalta, näyttelyn valvonta ja teosten myynti, asiakaspalvelu ja yleisöesittelyt. Myydyistä teoksista Galleria 5 perii 25 % myyntiprovision + Alv 24% (yhteensä 31% myyntihinnasta).

Vapaamuotoiseen hakemukseen on sisällytettävä:
* Kirjallinen kuvaus näyttelysuunnitelmasta
* 5 kpl valokuvia/tulosteita
* Ansioluettelo.
* Toive näyttelyn ajankohdasta ja kesto (3 vai 4 vko)

Pyydämme lähettämään näyttelyhakemukset 30.9.2022 mennessä osoitteeseen: galleria5nayttelyhaku@gmail.com.
Näyttelyt valitsee Oulun Taiteilijaseura -63 ry:n näyttelytoimikunta.

Lisää tietoja galleriasta (mm. sisäkuvia ja pohjapiirros):https://artoulu.fi/galleria5/nayttelyhaku/
sekä Facebookissa: https://www.facebook.com/Galleria5Oulu/
 


Näyttely- /teoshaku: Pimento, Oulu

Oulun Taiteilijaseura avasi keväällä 2021 uuden näyttelytilan Oulussa. Noin 4 m2 kokoinen musta, ikkunaton huone on varustettu media- ja äänitaiteelle soveltuvalla tekniikalla. Tilassa voi esitellä myös muuta erityisesti mustasta tilasta hyötyvää taidetta, kuten valotaidetta. Näyttelyhaku syksyn 2023 näyttelyihin (elo-joulukuu) päättyy 30.9.2022.

Pimenton näyttelymaksu on 100 € / 4 viikkoa. Oulun Taiteilijaseuran jäsenet saavat maksuun 25 % alennuksen. Näyttelymaksu sisältää tilan, esitystekniikan ja tiedotuksen taiteilijan toimittaman aineiston pohjalta. Taiteilijan käytössä oleva tekniikka:
- Acer PL1520i -videoprojektori
- 2x Genelec 8010A -aktiivikaiuttimet
- Raspberry Pi -mediasoitin
- Swissonic M-Control + -passiivinen kontrolleri
- AKG K-72 -kuulokkeet

Taiteilija vastaa näyttelyn ripustamisesta ja purkamisesta. Vaihtoehtoisesti taiteilija voi toimittaa teostiedoston, mikäli teoksen esittäminen videotykillä ei vaadi erityisosaamista.

Pimento sijaitsee samassa kiinteistössä Galleria 5:n, näyttelytila ARTtilan ja ARTo taidelainaamo ja -myymälän kanssa Oulun keskustassa. Näyttely on avoinna yleisölle ke-pe klo 12-18 ja la-su klo 12-16. Paikalla on aina asiantuntevaa henkilökuntaa. Teosten myyntiprovisio on 25 % + Alv 24% (yhteensä 31% myyntihinnasta).

Vapaamuotoiseen hakemukseen on sisällytettävä:
* Kirjallinen kuvaus näyttelysuunnitelmasta / teoksesta
* Teoskuva tai -kuvia / linkki mediateokseen
* Ansioluettelo
* Toive näyttelyn ajankohdasta

Pyydämme lähettämään näyttelyhakemukset 30.9.2022 mennessä osoitteeseen: pimentohaku@gmail.com. Näyttelyt valitsee Oulun Taiteilijaseura -63 ry:n näyttelytoimikunta.

Tutustu Pimentoon: www.artoulu.fi/pimento/
Lisätietoja näyttelyhausta ja pohjapiirrokset: www.artoulu.fi/pimento/nayttelyhaku