Olemme suuria taiteen ystäviä ja keräilijöitä. Meillä on taiteilijaresidenssi Ranskan Provencessa sekä Potugalissa. Ranskan residenssi, joka on maatilamme yhteydessä vapautuu maaliskuussa, jopa aikaisemmin.

Haemme residenssiin kahta aikuista tai kahden aikuisen perhettä. Ainakin toisen henkilön on oltava taiteilija ja yhdellä on oltava ajokortti. Residenssi on 70m2 erillinen talo, jossa kaksi makuuhuonetta, olohuone ja keittiö. Pihalla on sauna.

Maatilalla on hevonen, 4 ponia, 4 aasia, 3 laamaa, 3 alpakkaa, kaksi vuohta, possu ja kanoja. Eläimet ovat kesät talvet ulkona. Residenssiläisten pääasiallinen tehtävä on eläinten ruokkiminen poissaollessamme. Olemme poissa maatilalta yhteensä vajaat 6 kuukautta eripituisia jaksoina. Asuminen on ilmaista. Talossa on internet yhteys sekä ilmalämpöpumppu. Auto on tarvittaessa käytössä. Maksamme 600eur kuukaudessa myös niiltä kuukausilta, jotka olemme maatilalla. Maksamme kahden hengen edestakaiset lennot Hki-Nizza. Ostamme taiteilijoiden töitä. Residenssiaika on yksi vuosi, jota voidaan yhteisestä sopimuksesta pidentää.


Ranskankielen taitoa ei tarvita. Sen sijaan tarvitaan eläinrakkautta sekä avoin mieli kokea uutta ja ainutlaatuista.

Ystävälliset  yhteydenotot
Liisa ja Reijo Joronen
L.joronen@sol.fi
0400507514