Kuvataideakatemian alumni: aiotko hakea Amsterdamin Rijksakademie-residenssiin? Sinulla on mahdollisuus saada palautetta hakemukseesi suoraan Rijksakademien asiantuntijoilta!

Tapaamiset järjestetään keskiviikkona 28.9.2022 klo 17-20 ja torstaina 29.9.2022 klo 10-14 Kuvataideakatemian tiloissa, Sörnäisten kampuksella. Ohjelma alkaa Rijksakademie van beeldende kunsten -residenssitoiminnan esittelyllä. Esittelyn jälkeen toteutetaan tapaamiset niin sanottuina pikatreffeinä (speed dating), jossa taiteilijat saavat palautetta Rijksakademien edustajilta: 

Martijntje Hallmann, residenssipäällikkö, apulaisjohtaja ja valintatoimikunnan puheenjohtaja
Melvin Moti, taiteilija, neuvonantaja ja valintatoimikunnan jäsen 
Susan Gloudemans, johtaja, strategia- ja kehitys 

Pikatreffit ovat 15 minuutin henkilökohtaisia ​​istuntoja, joissa:
– tarkastellaan taiteilijan portfoliota ja CVn kelpoisuutta Rijksakademie-ohjelmaan 
– keskustellaan työsuunnitelmasta ja tavoitteista sekä pohditaan, onko Rijksakademie oikea paikka taiteilijalle ja onko ajoitus sopiva  

Rijksakademien avoin haku päättyy 1.10.2022, mutta Rijksakademie tarjoaa pikatreffeille osallistuville pidennettyä hakuaikaa 7.10. saakka. Palautetapahtuma on maksuton ja siihen voi osallistua Kuvataideakatemiasta valmistuneet taiteilijat. Jaamme tapaamisajat mahdollisimman monelle alumnille ilmoittautumisjärjestyksessä ja käytettävän ajan puitteissa. 

 

Lisätietoja: https://www.uniarts.fi/artikkelit/haastattelut/rijksakademien-edustajat-tavattavissa-helsingissa-28-9-ja-29-9/