Suomen Taidegraafikoiden jäsenhaku tapahtuu sähköisellä kaavakkeella. Jäsenhaku toteutetaan jatkuvana niin, että päätöskokoukset ovat kahdesti vuodessa (keväällä ja syksyllä). Kevään jäsenvalinnan hakemukset tulee jättää 15.5. mennessä (syksyn hakemukset 15.11. mennessä). Jäseneksi voivat hakea kuvataiteilijat, jotka työskentelevät graafisen taiteen; taidegrafiikan, taidepiirtämisen ja sen erilaisten sovellusten parissa.

Jäsenhakemuksessa tulee ilmoittaa hakijan henkilötiedot ja yhteystiedot, taidekoulutus sekä taiteellinen ja ammatillinen toiminta. Liitä mukaan kuvaus itsestäsi taiteilijana / artist’s statement, ajantasainen ansioluettelo, 8–10 laadukasta teoskuvaa sekä kuvaluettelo, jossa on teostiedot (teoksen nimi, valmistumisvuosi, tekniikka ja mitat). Teoskuvien laatuun kannattaa kiinnittää huomiota ja liittää mukaan myös kuvia, joissa teokset ovat esillä tilassa. Hakemukseen on mahdollista liittää myös muita linkkejä (esim. video).

Jäsenhakemuksen käsittelymaksu on 20 euroa. Maksu tulee suorittaa hakemusten jättöpäivään mennessä Suomen Taidegraafikot ry:n tilille: FI94 4108 0010 3197 81. Merkitse maksun viestikenttään jäsenhaku / oma nimi.

Tiedustelut: Riikka Tuomarla, puh. 050 449 9229, riikka.tuomarla@taidegraafikot.fiinfo@taidegraafikot.fi

Lisätietoa ja jäsenhakukaavake Taidegraafikoiden sivuilla.