Hyvinvointia freelancer-taiteilijoille – Menetelmiä ja mahdollisuuksia

Taiteen edistämiskeskus järjestää keskiviikkona 28.9. Hyvinvointia freelancer-taiteilijoille – Menetelmiä ja mahdollisuuksia -tapahtuman yhteistyössä Musiikki ja Median kanssa. Tampere-talossa toteutettava tilaisuus on osa Musiikki ja Median maksullista päiväohjelmaa, mutta striimaus on nähtävissä Taiken verkkosivuilla ilmaiseksi.

Taiteellisen työn vapauden kääntöpuoli on usein työyhteisön tuen ja turvaverkkojen puuttuminen. Miten säilytän tekemisen ilon, kuinka huolehdin omasta jaksamisesta, miten selviän pettymyksistä – muun muassa nämä kysymykset yhdistävät eri alojen freelance-taiteentekijöitä.

Pitkän linjan valmentaja ja muusikko, FT Eija Mäkirintala lähestyy aihetta itsensä johtamisen näkökulmasta. Taiteentekijän työkalupakista löytyy välineitä, joita voi käyttää myös oman työhyvinvoinnin kohentamiseen.

Webinaariin 27.9. mennessä ennakkoilmoittautuneet saavat sähköpostiinsa katselulinkin (voit ilmoittautua täällä). Tilaisuus alkaa kello 14:15 ja päättyy 15:15, mutta aikataulumuutokset ovat mahdollisia. Ajantasaiset tapahtumatiedot löytyvät Taiken tapahtumakalenterista. Webinaari taltioidaan ja se jää jatkossa hyödynnettäväksi Taiken verkkosivuille.

Hyvinvointia freelancer-taiteilijoille – Menetelmiä ja mahdollisuuksia on osa Taiteen edistämiskeskuksen Työhyvinvointia taiteilijoille -projektia.

 

Lisätietoja:

läänintaiteilija Raimo Pesonen

raimo.pesonen@taike.fi 0295 330 871

erityisasiantuntija Saara Vesikansa

saara.vesikansa@taike.fi 0295 330 840

 

Hyvinvointia freelancer-taiteilijoille – Menetelmiä ja mahdollisuuksia | www.taike.fi