Tohmajärven kulttuuritoimi hakee taiteilijoita työskentelemään kunnan taiteilijaresidenssiin kesäkaudelle 2022. Tarvitsetko esimerkiksi rauhallista harjoittelu- ja sävellystilaa, kylpyä suomen kielen kehdossa Maiju Lassilan jalanjäljillä tai työtiloja teostesi valmistamiseen? Voit hakea työskentelyaikaa kesäkuulle (1.-30.6.) ja heinäkuulle 2022 (1.-31.7.). Voit myös hakea koko kesäkaudelle 1.6.-31.7.2022. Samaan aikaan residenssissä työskentelee myös toinen taiteilija. Ideana on, että samaan aikaan työskentelisi kaksi eri alojen taiteilijaa.

Opistotalo Kipinä on vanha Kemien kansakoulu, joka on talvisin Keski-Karjalan musiikkiopiston ja Tohmajärven kansalaisopiston käytössä. Se sijaitsee Tohmajärven kunnan keskustassa osoitteessa Kirkkotie 16, 82600 Tohmajärvi. Taiteilijoilla on käytössään oma makuuhuone, työskentelytila sekä jaettu kylpyhuone ja keittiö. Talossa on myös piano. Tilat on äänieristetty. Asuminen residenssissä on taiteilijalle maksutonta. Vastineeksi residenssiajasta voit jättää jonkinlaisen jäljen Tohmajärvelle: järjestää työpajan, taiteilijatapaamisen tai -esittelyn, esiintymisen tai lahjoittaa vaikkapa teoksen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 30.11.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen tohmajarvenresidenssi@gmail.com tai postitse osoitteeseen Tohmajärven kunta, Taiteilijaresidenssi, Järnefeltintie 1, 82600 Tohmajärvi. Mikäli haet taiteilijaryhmänä / pariskuntana / työparina, mainitse hakemuksessasi, haetteko kahta vai yhtä paikkaa. Mainitse myös, toivotteko käyttöönne koko rakennusta vai onko mahdollista ottaa vastaan yksi residenssipaikka, jolloin käytössänne on yksi asuinhuone ja työtila.

 

Lisää infoa (linkki)