Haemme kahta työyhteisötaiteilijaa Turun ammattikorkeakouluun ajalle 3.1.-17.6.2022.

Kiinnostaako taiteellinen työskentely osana työyhteisöä? Haluaisitko päästä soveltamaan taiteellista asiantuntijuuttasi ja ajatteluasi korkeakoulusektorilla? Jos vastasit kyllä, tämä paikka on sinulle.

Osana KampusART-taideohjelmaa kokeilemme työyhteisötaiteilija-konseptia, jossa taiteilija työskentelee osana työyhteisöä. Keskiössä on vuorovaikutus - yhdessä tekeminen ja kokeminen.

Tehtäviisi työyhteisötaiteilijana kuuluu:
- työyhteisöön ja/tai sen toimintaan perustuvan projektin tai projektien suunnittelu ja toteutus
- työskentelyn dokumentaatio
- artikkelin tai muunlaisen sisällön tuottaminen työyhteisötaiteilijajaksosta KampusART-julkaisuun.

Rekrytoimme kaksi työyhteisötaiteilijaa, yhden työskentelemään Turun AMK:n Terveys ja hyvinvointi -sektorilla ja toisen työskentelemään Tekniikka ja liiketoiminta -sektorilla.
- Terveys ja hyvinvointi -sektori toteuttaa ammattikorkeakoulututkintoihin ja ylempiin ammattikorkeakoulututkintoihin johtavaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa (TKI) sekä täydennyskoulutusta Turussa ja Salossa. Osaamisalueita ovat ensihoito, terveydenhoito ja kätilötyö; kuntoutus, suun terveydenhoito ja diagnostiset palvelut; sosiaali- ja kasvatusala sekä sairaanhoito. 
- Tekniikka ja liiketoiminta -sektori kouluttaa insinöörejä ja tradenomeja Turussa ja Salossa. Lisäksi sektorilla on ylemmän AMK-tutkinnon koulutusta sekä insinööri- että tradenomialoilla. Laaja tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta (TKI) kytkeytyy läheisesti oppimiseen tarjoten työelämäkokemuksia, opinnäytetyöaiheita ja harjoittelumahdollisuuksia.

Mitä edellytämme tai odotamme sinulta?

- Tehtävä edellyttää soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa taiteen alalta.
- Työyhteisötaiteilijan tehtävä edellyttää myös erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja (suomi, englanti) sekä uteliasta ja joustavaa työotetta. 
- Arvostamme rohkeutta sekä uusia näkökulmia. 
- Katsomme eduksi kokemuksen vastaavista tehtävistä tai projekteista sekä projektinhallinnasta.
- Työssäsi sovellat oman osaamisesi mukaisia menetelmiä, jotka voivat pohjautua eri taiteenaloihin.


Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, innostavan työyhteisön sekä inspiroivan työskentely-ympäristön Kupittaan kampuksella Turussa!

Työsuhteen pituus on kuusi kuukautta. Työaikasi on 50 %. Työ on ensisijaisesti lähityötä, mutta osan työstä voit mahdollisesti tehdä myös etänä. Tehtävässä noudatettava koeaika on puolet työsuhteen kestosta.


Esihenkilönäsi toimii Turun AMK:n Taideakatemian kuvataiteen koulutus- ja tutkimuspäällikkö Taina Erävaara. Jalkaudut työskentelemään joko Terveys ja hyvinvointi -sektorille tai Tekniikka ja liiketoiminta -sektorille.

Työsuhteen aikana sinulle on tarjolla ohjausta sekä vertaistukea toiselta työyhteisötaiteilijalta.

Haastatteluun kutsuttaville taiteilijoille järjestetään tutustumistilaisuus, jossa esitellään organisaation toimintaa sekä tutustutaan sektorin henkilöstöön ja opiskelijoihin. Tutustumistilaisuuden materiaali on pohjana haastattelun ennakkotehtävälle.


Lisätietoja ja hakuohjeet (linkki)