Varsinais-Suomen liitto hakee neljää seututaiteilijaa Varsinaista kulttuuria -hankkeeseen. Seututaiteilijan tehtävät ovat määräaikaisia ja kestoltaan 3 kk/tehtävä. 

Seututaiteilijoiden tehtävänä on kuntalaisten osallisuutta tukevan kulttuuritoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen nimetyllä alueella Varsinais-Suomessa sekä kulttuuritoimijoiden yhteistyön vahvistaminen osana Varsinaista kulttuuria -hanketta. Seututaiteilijat työskentelevät yhdessä kuntien kulttuuritoimijoiden sekä hankkeen kehittämiskoordinaattorin kanssa. 
 

Avoinna olevat tehtävät: 

 1. Seututaiteilija itäiselle Turun seudulle 1.3.–31.5.2023 työskentelemään osallistavin menetelmin mediataiteen tai valokuvauksen alalla.
  Seututaiteilija työskentelee Kaarinan, Liedon, Paimion, Sauvon ja Turun alueella. Toiminnan toivotaan osallistavan erityisesti nuoria, mutta toivetta myös työikäiset huomioivalle toiminnalle on. Työskentelykielet: suomi ja ruotsi, mahdollisesti myös englanti.
   
 2. Seututaiteilija Kemiönsaarelle ja Paraisille 1.3.–31.5.2023 työskentelemään osallistavin menetelmin kestävän kehityksen teemojen parissa.
  Toiminnan toivotaan tavoittavan asukkaita laajasti kuntien koko alueella yllättävissäkin paikoissa ja aktivoivan kulttuuritekemisen pariin monenlaisia ihmisiä. Työskentelykielet: suomi ja ruotsi.
   
 3. Seututaiteilija läntiselle Turun seudulle 1.9.–30.11.2023 työskentelemään osallistavin menetelmin yhdenvertaisuuden teemojen parissa.
  Seututaiteilija työskentelee Maskun, Mynämäen, Nousiaisten, Naantalin, Raision ja Ruskon alueella. Toiminnan toivotaan osallistavan erityisesti monenlaisia työikäisiä, mutta toiveita myös muut ikäryhmät huomioivalle toiminnalle on. Työskentelykieli: suomi ja mahdollisesti englanti.  Seututaiteilija Vakka-Suomeen 1.9.–30.11.2023 työskentelemään osallistavin menetelmin yhdenvertaisuuden teemojen parissa.

 4. Seututaiteilija työskentelyalueena ovat Kustavi, Laitila, Pyhäranta, Taivassalo, Uusikaupunki ja Vehmaa. Toiminnan toivotaan osallistavan erityisesti nuoria, mutta tarvetta myös perheet huomioivalle toiminalle on. Työskentelykieli: suomi ja mahdollisesti englanti

Lisätietoja ja hakuohjeet:
https://varsinais-suomi.fi/varsinais-suomen-liitto-hakee-neljaa-seututaiteilijaa/

https://varsinais-suomi.fi/sv/egentliga-finlands-forbund-soker-fyra-regionkonstnarer/