Galleria WW sijaitsee Walleniuksen Wapriikin kulttuurihistoriallisessa kenkätehtaassa Juupajoella, lähellä Mänttän taidekaupunkia. Gallerian eri kokoiset ja -henkiset vanhan kenkätehtaan tilat sopivat erilaisen taiteen esittelyyn. Valoisat ja avarat tilat tarjoavat hyvät puitteet yksityis- ja ryhmänäyttelyille. Vuodeksi 2023 haetaan eri taiteen lajeja edustavia näyttelyitä, kuten esimerkiksi maalaus- ja veistostaide, installaatiot, valo- ja mediataide sekä muut taiteen muodot. Näyttelyhakemukset pyydetään lähettämään 20.11. mennessä sähköpostitse osoitteeseen info@walleniuksenwapriikki.fi tai postitse osoitteeseen Adooria Oy, Fredrikinkatu 77 A 2, 00100 Helsinki. Haku on avoinna yksittäisille taiteilijoille ja taiteilijaryhmille.

Näyttelyaikaa haetaan vapaamuotoisella hakemuksella. Mukaan liitetään näyttelysuunnitelma, ansioluettelo, 2-3 teos- tai havainnekuvaa, mahdollisesti muuta hakemusta tukevaa kuva- tai videoaineistoa ja hakijan yhteystiedot (etu- ja sukunimi, puhelinnumero, s-posti ja osoitetiedot).

Hakemuksessa tulee kertoa näyttelyjakson toivottu ajankohta ja kesto sekä toive näyttelytilasta. Hakemuksessa pyydetään mainitsemaan myös kaksi muuta toissijaista ajankohta- ja tilatoivetta. Hakemuksen yhteydessä voi esittää mahdollisia tapahtuma- tai projektiehdotuksia. Sähköpostitse ja kirjeitse lähetetyt hakemukset tulee otsikoida nimellä ”Näyttelyhaku 2023”.

Hakemuksessa voi kertoa halukkuudesta osallistua ryhmä- tai yhteisnäyttelyyn. Hakemuksen voi kirjoittaa suomeksi tai englanniksi. 
 

Lisätiedot, näyttelytilojen hinnasto ja hakuohjeet: https://www.walleniuksenwapriikki.fi/nayttelyhaku/