Juvan kunnan kulttuuripalvelut hakee yhteisötaiteilijaa ajalle 17.10. - 18.11.2022.

Työskentelet yhteisötaiteilijana kunnan eri palveluissa ja toimintaympäristöissä. Ajatuksena on, että työ voi tapahtua kirjasto- ja työllisyyspalveluissa tai esimerkiksi vanhuspalveluissa, nuorisopalveluissa, opetuksessa ja varhaiskasvatuksessa. Saat itse tuottaa ideoita ja ajatuksia siitä, mitä luovuudella hyvinvointia tuottavaa luovaa, taiteellista toimintaa tahtoisit olla toteuttamassa. Millaisin luovin teon haluaisit tulla lisäämään kuntalaisten hyvinvointia ja osallisuutta Juvalla? 

Olemme ideoille avoimia, ja toivomme sinun laittavan hakemukseesi esille konkreettisia asioita, joita tahtoisit olla toteuttamassa työsuhteesi aikana. Työskentely mahdollistuu Opetus- ja kulttuuriministeriön kokeiluhankkeemme ansiosta, jolla ollaan mahdollistamassa taiteellista työskentelyä ja tuottamassa juvalaisille hyvinvointia. 

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva taiteenalan tutkinto. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyä ja kokemusta erilaisten ryhmien parissa työskentelystä sekä oman auton käyttöä.

Palkkaus kvtes:n työehtosopimusten mukaisesti (KVTES), projektiluonteiseen työtehtävään 3300 e/kk.

Lisätietoja ja hakuohjeet: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/yhteisotaiteilija-466119/