Suomen Taiteilijaseura hakee harjoittelijaa keväälle 2022 työskentelemään seuran ohjelmasisältöjen ja viestinnän parissa.

Suomen Taiteilijaseura on kuvataiteen vaikuttaja- ja asiantuntijajärjestö, joka edustaa 3 000 ammattitaiteilijaa. Seura edistää kuvataiteilijoiden asemaa, tarjoaa tietoa alasta ja vahvistaa kuvataiteen merkitystä yhteiskunnassa. Julkaisemme myös verkossa ilmestyvää Taiteilija-lehteä.

Harjoittelijana pääset seuraamaan näköalapaikalta suomalaista kuvataidekenttää. Kuvataiteen edunvalvonnan lisäksi teemme monipuolisia hankkeita, tapahtumia ja monikanavaista viestintää.

Harjoittelijana osallistut esimerkiksi seuraaviin tehtäviin:

•    Ajankohtaisissa hankkeissa ja tapahtumatuotannossa avustaminen
•    Viestinnän tehtävät: uutiskirje, verkkosivut ja sosiaalinen media
•    Muihin toimiston päivittäistehtäviin osallistuminen (mm. tilaisuuksien järjestäminen, sähköisten järjestelmien ylläpito)
•    Taiteilija-lehden uutisten ja juttujen kirjoittaminen

Olet kiinnostunut kuvataiteesta, yhteistyökykyinen ja työssäsi oma-aloitteinen. Kirjoitat sujuvasti erityyppisiä tekstejä ja tartut toimeen myös tuotannollisissa tehtävissä.

Olemme tiivis ja aikaansaava neljän hengen tiimi. Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Harjoittelun pituus ja ajankohta ovat neuvoteltavissa, mutta toivomme 5 kuukauden pituista harjoitteluaikaa välillä tammi-kesäkuu 2022. Harjoittelua on 3 päivää viikossa ja siitä maksetaan 750 euron kuukausikorvaus Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU:n suosituksen mukaisesti. Lisäksi harjoittelijalle annetaan kuukaudessa 12 kpl 9,30€:n arvoisia lounasseteleitä.

Kannustamme hakemaan tehtävää riippumatta sukupuolesta, iästä, etnisyydestä tai muista henkilöön liittyvistä tekijöistä.

Lähetä hakemus ja ansioluettelosi yhtenä PDF-tiedostona perjantaihin 5.11.2021 klo 16 mennessä toiminnanjohtaja Annukka Vähäsöyringille osoitteella annukka.vahasoyrinki@artists.fi. Mainitse hakemuksessa toivomasi harjoittelun kesto ja ajankohta. Kutsumme hakemusten perusteella joukon hakijoita haastatteluun.