Suomen Taiteilijaseura hakee harjoittelijaa keväälle 2024 työskentelemään viestinnän ja juhlavuoden tapahtumatuotannon parissa.

Suomen Taiteilijaseura on kuvataiteen vaikuttaja- ja asiantuntijajärjestö, joka edustaa yli 3 000 ammattitaiteilijaa. Seura edistää kuvataiteilijoiden asemaa, tarjoaa tietoa alasta ja vahvistaa kuvataiteen merkitystä yhteiskunnassa. Julkaisemme myös verkossa ilmestyvää Taiteilija-lehteä.


Mitä tarjoamme sinulle

Harjoittelijana pääset seuraamaan näköalapaikalta suomalaista kuvataidekenttää. Kuvataiteen edunvalvonnan lisäksi teemme monipuolisia hankkeita, tapahtumia ja monikanavaista viestintää. Keväällä 2024 harjoittelijaa avustaa erityisesti Suomen Taiteilijaseuran 160-vuotisjuhlaan liittyvissä viestintä- ja tapahtumatuotannon tehtävissä sekä kansainvälisen yhteistyön koordinoimisessa toimiessamme eurooppalaisen International Artists’ Association Europen puheenjohtajamaana.

Olemme tiivis ja aikaansaava viiden hengen tiimi. Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Harjoittelun kesto on 5 kk välillä tammi-kesäkuu 2024. Harjoittelun tarkempi ajankohta on erikseen neuvoteltavissa.

Työaika on 60 %, ja harjoittelusta maksettava kuukausipalkka on 770 euroa Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU:n suosituksen mukaisesti. Lisäksi harjoittelijalle annetaan kuukaudessa 12 kpl 12 €:n arvoisia lounasseteleitä.
 

Mitä odotamme sinulta

Olet kiinnostunut kuvataiteesta, yhteistyökykyinen ja työssäsi oma-aloitteinen. Kirjoitat sujuvasti erityyppisiä tekstejä ja tartut toimeen tuotannollisissa tehtävissä.

Harjoittelijana osallistut esimerkiksi seuraaviin tehtäviin:

  • 160-vuotisjuhlavuoden tapahtumatuotannossa avustaminen
  • Viestinnän tehtävät: uutiskirje, verkkosivut ja sosiaalinen media
  • Taiteilija-lehden uutisten kirjoittaminen
  • Kulttuuripoliittisessa edunvalvonnassa avustaminen
  • Eurooppalaisen taiteilijoiden yhteistyöjärjestön koordinoivia tehtäviä, kuten verkkosivujen ylläpitoa
  • Muihin toimiston päivittäistehtäviin osallistuminen (mm. sähköisten järjestelmien ylläpito)
     

Näin haet

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi yhtenä PDF-tiedostona sunnuntaihin 19.11.2023 klo 23.59 mennessä viestintäpäällikkö Hanna Hannukselle osoitteeseen hanna.hannus@artists.fi.

Kannustamme hakemaan tehtävää riippumasta sukupuolesta, iästä, etnisyydestä tai muista henkilöön liittyvistä tekijöistä.


Lisätiedot:

Hanna Hannus, viestintäpäällikkö
puh. 050 307 2127, hanna.hannus@artists.fi