Karin kampuksen ulko- ja sisätiloihin etsitään taideteoksia avoimella teos- ja portfoliohaulla. Kampus on liikunta-, vapaa-aika- ja koulukeskus, joka valmistuu loppuvuodesta 2023.

Hankekokonaisuuteen kuuluvat uimahalli, Hj. Nortamon peruskoulu, kansalaisopisto sekä siihen sisältyvät kuvataide- ja teatterikoulut, musiikkiopisto, liikuntahalli ja nuorison kokoontumistila.

Haun avulla etsitään ensisijaisesti jo olemassa olevia teoksia, mutta myös taiteilijoita, jotka valitaan portfolion perusteella mahdollisesti järjestettävään toisen vaiheen kutsukilpailuun. Tavoitteena on löytää teos kampuksen pohjoisen sisäänkäynnin piha-alueelle sekä useita teoksia sisätiloihin.

Teos- ja portfoliohakuun voivat osallistua Suomessa työskentelevät taiteilijat ja työryhmät, jotka toimivat alalla aktiivisesti ja ammattimaisesti. Teosten valintaperusteina ovat taiteellinen laatu ja sopivuus kampuksen laaja-alaiseen toimintaan.

Taideohjelman teemaksi on valittu väylä, joka on kattoteema Karin kampuksen taidekokoelmalle. Taideväylä voi auttaa esimerkiksi rakennuskompleksissa suunnistamisessa tai tilojen tunnistamisessa.

Teos- ja portfoliohakuun ilmoittaudutaan ArtCurator-sivustolla karinkampus.artcurator.io. Haku on avoinna 28.2. asti. Muilla tavoin toimitettuja teoskuvia tai portfolioita ei huomioida.

Lisätietoa/ more info