Hakuaika: 12.6.–12.7.2024 (klo 23:59 asti)

Avoin haku taiteilijoille, taiteilijaryhmille ja kuraattoreille vuodelle 2025. Oksasenkatu 11 vuoden 2025 teema on seremoniat. Kutsumme taiteilijat ajattelemaan taiteen suhdetta seremonioihin ja seremoniallisuuteen.

Haettavissa on kahdeksan näyttelyaikaa (tammi-, helmi-, maalis- , huhti- , heinä- , elo- , syys- (yläkerta vapaa), ja joulukuu). Taiteilijat ja taiteilijaryhmät voivat hakea käyttöönsä joko yläkertaa, alakertaa tai koko galleriatilaa.

Tila on ilmainen, mutta valittujen taiteilijoiden tulee sitoutua valvomaan näyttelyä itse. Näyttelyn pitämisestä maksetaan korvaus taiteilijoille ja kuraattoreille, minkä lisäksi tarjotaan pieni summa ripustuskuluihin.

Hakemuksen tulee sisältää:

  • Näyttelysuunnitelman tekstiosuus max. yksi A4 (fontti 11pt), jonka lisäksi voi liittää kuvia
  • Lyhyt kuvaus siitä, miten ehdotus liittyy vuoden 2025 teemaan seremoniat
  • Aikatoive (tammi-, helmi-, maalis- , huhti- , heinä- , elo- , syys- (yläkerta vapaa), joulukuu, tai kaikki)
  • Tilatoive taiteilijoilta (yläkerta / alakerta / koko tila / mahdollisuuksien mukaan). Kuraattoreilla on käytössään koko tila.
  • Aikaisempia työnäytteitä: linkki online-portfolioon / nettisivuille / kuvaliitteitä / linkki video- tai ääninäytteisiin
  • Yksilöiden tai ryhmän CV

Hakemukset toimitetaan yhtenä PDF-liitteenä (max. 10MB) 12.7.2024 kello 23:59 mennessä osoitteeseen: galleria.oksasenkatu11@gmail.com
Taiteilija: Otsikoi sähköposti ja liite OC_2025_oma/ryhmän nimi.
Kuraattori: Otsikoi sähköposti ja liite OC_2025_kuratointi_oma/ryhmän nimi.

Katso hakuilmoitus tästä linkistä