HAE PALKKATUETTUUN TYÖHÖN GALLERIA RAJATILAAN 22.5.2023 MENNESSÄ!

Rajataide ry on pirkanmaalainen nuorten taiteilijoiden ja kulttuurin ammattilaisten yhdistys, jonka tärkein toimintamuoto on ylläpitää Galleria Rajatilaa Hämeenpuistossa. Gallerian yhteydessä toimii oma–ja pienkustanteisiin erikoistunut kirjakauppa Laitapuoti.

Etsimme uutta galleriatyöntekijää kesäkuun lopusta 2023 alkaen. Työsuhde alkaa mahdollisuuksien mukaan kesäkuun lopulla ja päättyy joulukuussa. Tämän jälkeen on mahdollista jatkaa vielä toinen puoli vuotta, jos työ tuntuu omalta ja hommat sujuvat hyvin. Työ on osa-aikatyötä, keskimäärin 21 tuntia viikossa, kahdeksan viikon tasoittumisjaksolla. Tuntipalkka on 12 €/h. Työsuhde solmitaan korkeintaan vuoden ajaksi, kahdessa puolen vuoden osassa.

Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla oikeus 100 %:n palkkatukeen (hakijan on tarkistettava tämä itse työvoimatoimistosta).

Vapaamuotoiset hakemukset ja tiedustelut voi lähettää 22.5.2023 mennessä otsikolla “Galleriatyöntekijä” yhdistyksen hallinnolliselle esipersoonalle, Mia Kyllöselle, osoitteeseen esipersoonat.rajatila [a] gmail.com. Hakemuksia käydään läpi yhdessä lähiesipersoona Laura Anderssonin kanssa.

Pyrimme täyttämään paikan heti sopivan tyypin löydyttyä, joten haastattelemme hakijoita nopealla aikataululla!

Lisätietoa ja tehtäväkuvaus