Projektipäällikköä

vastaamaan Digitaalinen Kuvataiteen talo -hankkeen toteuttamisesta.

Digitaalinen Kuvataiteen talo -hankkeessa kehitetään uusi, innovatiivinen alusta taiteen kokemiselle, esittämiselle ja välittämiselle. Alusta tarjoaa palveluita kuvataiteen ammattilaisille, yleisöille ja muille kuvataidepalveluiden käyttäjäryhmille kooten mm. Kuvataiteen talon toimijaverkon näyttely- ja teosmyyntisisältöjä. Digitaalinen ympäristö tarjoaa uudenlaisia sisältöjä yleisöille, mutta luo myös uusia mahdollisuuksia taiteilijoille ja kuvataiteen välittäjäportaalle verkottua niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Hankkeen kehitystyö osallistaa vahvasti Kuvataiteen talon toimijaverkostoa. Sisältöjä kehitetään mm. asiantuntijapalveluiden, digitaalisia keinoja hyödyntävän asiakaspalvelun ja yleisötyön sisältöjen osalta.

Projektipäällikkönä vastaat hankkeen koordinoimisesta ja hallinnosta. Suunnittelet, toteutat ja kehität toimintaa hankkeelle asetettujen tavoitteiden mukaisesti sekä ylläpidät Kuvataiteen talon yhteistyöverkostoa.

Toivomme:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • kokemusta monipuolisesta projektinhallinnasta (ml. taloushallinto, seuranta, raportointi, hankintojen kilpailuttaminen) ja strategisesta ajattelusta
  • osaamista osallistavasta yhteiskehittämisestä ja verkostojen luotsaamisesta
  • ymmärrystä digitaalisista palveluista, virtuaalimaailmoista ja uusien teknologioiden mahdollisuuksista (esim. web 3.0)
  • erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian ja on määräaikainen 31.12.2024 asti. Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen viimeistään 24.3.2023 osoitteeseen rekry@kuvataiteentalo.fi. Haastattelut tehtävään järjestetään viikolla 14.

Lisätietoa tehtävästä antaa Kuvataiteen talo ry:n hallituksen puheenjohtaja Joonas Ahlava sähköpostitse joonas.ahlava@kuvataiteentalo.fi tai puhelimitse 040 554 0348 (torstaisin 9.3., 16.3. ja 23.3.2023 klo 11–12).

Lisätietoa: https://kuvataiteentalo.fi/haemme-projektipaallikkoa-digitaalinen-kuvataiteen-talo-hankkeeseen/