Haku Valokuvakeskus Nykyajan vuoden 2024 näyttelyihin on nyt käynnissä. Näyttelyhaku on avoinna 1.3.-30.4.2023.

Nykyajassa on kaksi näyttelytilaa: katutason galleria ja alakerran studio. Näyttelyhaku järjestetään kerran vuodessa, jolloin haetaan seuraavan vuoden näyttelyaikoja. Valokuvakeskuksen tarkoituksena on edistää ja tehdä tunnetuksi valokuvataidetta sekä lisätä vuorovaikutusta yleisön ja taiteilijoiden välillä. Haku on avoin kaikille ammattimaisesti toimiville valokuva- ja videotaiteilijoille. Myös työryhmien hakemuksia otetaan vastaan.

Hakemus

Näyttelyaikaa haetaan sähköisellä lomakkeella https://nykyaika.gruppo.fi/online-applications/index.php/823586/lang-fi  ja vapaamuotoisella näyttelyhakemuksella, johon sisällytetään seuraavat osat:

  • näyttelysuunnitelma 
  • kuvanäytteet (5-10 kpl, videoista linkki esim. Vimeoon)
  • ansioluettelo 

Tallenna vapaamuotoinen näyttelyhakemus pdf-tiedostoksi omalla nimelläsi muotoon: Sukunimi_Etunimi_Näyttelyn nimi ja liitä se sähköiseen lomakkeeseen. Pdf-tiedoston enimmäiskoko on 4MB.

Myöhästyneitä ehdotuksia ei huomioida.

Toivomme yleisön kohtaavan taiteen tekijän myös henkilökohtaisesti, joten pyydämme hakijan ehdottavan näyttelynsä yhteyteen yleisölle suunnattua oheisohjelmaa. Tapahtuma voi olla vaikka työpaja, taiteilijatapaaminen, työnäytös tai valokuvausretki. Ohjelmaa voi ehdottaa sen mukaan mikä tuntuu omaan työskentelyyn ja persoonaan soveltuvalta, se voi olla suunnattu laajalle yleisölle tai pienryhmälle. Gallerian henkilökunta auttaa tarvittaessa tapahtuman suunnittelussa ja toteutuksessa.

Näyttelyt valitsee Nykyajan hallitus.

Lisätietoa