Ateljee on 31 m2 ja sijaitsee Kaapelitehtaan 4. kerroksessa. Ikkunoiden suunta on etelään rakennuksen sisäpihalle. Tilan huonekorkeus palkista lattiaan 3,3 m ja ikkunan edessä palkista lattiaan 3,1 m. Tila on vesipisteetön, pensselipesupaikka ja wc-tilat ovat käytävällä.

Tilavuokran 356,50 €/kk lisäksi veloitetaan sähkönkorvaus 14,88 €/kk (0,48 €/m2/kk), eli yh- teensä 371,38 €/kk. Jos vuokraaja on ALV-rekisterissä, lisätään vuokraan ALV 24 %. Vuokra sidotaan kiinteistön ylläpidon kustannusindeksiin ja sähkönkorvaus tarkistetaan vuosittain.

Ateljeetyöryhmä valitsee uuden vuokralaisen. Hakulomake on auki 7.6. – 20.6.2024 osoitteessa https://link.webropol.com/s/ateljeehaku456

Jos haette tilaa yhdessä toisen kanssa, kumpikin teistä täyttää oman hakulomakkeen. Merkitsethän Lisätietoja-kohtaan, kenen kanssa haet tilaa.

Hakemukset käsitellään noin kolmessa viikossa haun päättymisestä. Valinnasta ilmoitetaan suoraan valitulle ja tilaan tutustuminen järjestetään ennen sopimuksen solmimista.

Hakemuksia vastaanotetaan ainoastaan edellä mainitun hakulomakkeen kautta. Emme vastaa tiedusteluihin kesken hakuprosessin.

Kiinteistö Oy Kaapelitalo Ateljeetyöryhmä