Kansainvälinen IAA/UNESCO-taiteilijakortti oikeuttaa ilmaiseen tai alennettuun pääsymaksuun museoissa eri puolilla maailmaa. Kortista on nyt saatavilla myös sähköinen versio.


Ohjeet sähköisen IAA-kortin käyttöönottoon Gruppo ID -sovelluksessa:

1. Lataa puhelimesi tai tablettisi sovelluskaupasta (App Store ja Google Play) Gruppo ID.

2. Klikkaa lataamasi Gruppo ID -sovelluksen aloitussivulla olevaa REKISTERÖIDY-painiketta.

3. Sähköpostiosoitteeseesi lähetetään linkki rekisteröitymissivulle.

4. Klikkaa sähköpostiviestissä olevaa rekisteröitymislinkkiä ja viimeistele rekisteröityminen.

5. Avaa Gruppo ID -sovellus, klikkaa KIRJAUDU-painiketta ja syötä luomasi  salasana. 

6. Sovellus näyttää yhdistyksesi sähköisen jäsenkortin ja samalla sovellukseen avautuu kansainvälinen IAA-kortti. Lataa IAA-korttiin henkilökuvasi ja kortti on valmis käytettäväksi. Kortin voimassaolo edellyttää profiilikuvan lataamista korttiin.

 

Kortin saa edelleen myös paperisena. Jos noudat kortin Suomen Taiteilijaseuran toimistolta, ota mukaan jäsenliittosi jäsenkortti ja passikuva. Sovi käynnistä toimistolla mielellään etukäteen. Voit tilata IAA-kortin myös postitse lähettämällä sähköpostitse passikuvan, kopion voimassa olevasta jäsenkortista ja postiosoitteesi osoitteeseen aaf@artists.fi. Toimitamme kortin postitse ilmoittamaasi osoitteeseen.

Suomessa kansainvälisiä IAA-taiteilijakortteja myöntää Suomen Taiteilijaseura. Korttiin ovat oikeutettuja Suomen Taiteilijaseuran seuraavien jäsenliittojen jäsenet: MUU ry, Suomen Kuvanveistäjäliitto, Suomen Taidegraafikot, Taidemaalariliitto tai Valokuvataiteilijoiden liitto.