Suomen Taiteilijaseura hakee toiminnanjohtajan sijaista vanhempainvapaan ajaksi määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 10.1.-31.10.2022.

Suomen Taiteilijaseura on valtakunnallinen kuvataiteen asiantuntijajärjestö ja yli 3 000 ammattikuvataiteilijan edunvalvoja. Edistämme kuvataiteilijoiden työskentelyedellytyksiä ja vahvistamme kuvataiteen asemaa yhteiskunnassa.

Toiminnanjohtajana vastaat seuran operatiivisesta johtamisesta. Sinulla on vahva talous- ja hallinto-osaaminen, tunnet järjestösektorin lainalaisuudet ja olet ehtinyt kerryttää kokemusta esihenkilötyöstä. Raportoit työssäsi seuran hallitukselle.

Vuonna 2022 vastaat uuden viisivuotisstrategian jalkauttamisesta seuran vahvistaessa vaikuttamis- ja edunvalvontatyötään. Tunnet kuvataidepoliittiset ajankohtaiskysymykset sekä yhteiskunnallisen vaikuttamisen keinot ja kanavat. Sinulla on hyvät ammatilliset verkostot kuvataiteen ja politiikan saralla ja osaat johtaa näkemyksellisesti seuran sidosryhmätyötä. Esiintyminen on sinulle luontevaa ja mieluisaa.

Perustoiminnan lisäksi johdat vuonna 2022 mittavan näyttelyhankkeen tuotantoa. Vastaat hankehallinnosta ja toimit laajan kumppaniverkoston yhteyshenkilönä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kiinnostavan tehtävän kulttuuripolitiikan näköalapaikalla kuvataidekentän ytimessä. Meillä saat tehdä merkityksellistä työtä osaavassa työyhteisössä. Suhtaudumme nelihenkisessä tiimissämme työhömme innostuneesti ja tavoitteellisesti. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa, mutta ymmärrämme myös ajoittaiset tarpeet työelämän joustoille, kuten etätyöskentelylle.

Organisaation työkieli on suomi, minkä lisäksi hyvä englanninkielentaito edistää tehtävässä menestymistä. Kannustamme hakemaan tehtävää riippumasta sukupuolesta, iästä, etnisyydestä tai muista henkilöön liittyvistä tekijöistä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si yhtenä PDF-tiedostona viimeistään keskiviikkoon 27.10.2021 klo 16 mennessä osoitteeseen hakemukset.sts@artists.fi. Lisää hakemukseen palkkatoiveesi.
 

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Puheenjohtaja Teemu Mäki, teemu.maki@artists.fi
Toiminnanjohtaja Annukka Vähäsöyrinki, 040 077 3105