Suomen Taiteilijaseura hakee harjoittelijaa keväälle 2023 työskentelemään viestinnän sekä taidenäyttelyn tuotannon parissa.

Suomen Taiteilijaseura on kuvataiteen vaikuttaja- ja asiantuntijajärjestö, joka edustaa yli 3 000 ammattitaiteilijaa. Seura edistää kuvataiteilijoiden asemaa, tarjoaa tietoa alasta ja vahvistaa kuvataiteen merkitystä yhteiskunnassa. Julkaisemme myös verkossa ilmestyvää Taiteilija-lehteä.

Harjoittelijana pääset seuraamaan näköalapaikalta suomalaista kuvataidekenttää. Kuvataiteen edunvalvonnan lisäksi teemme monipuolisia hankkeita, tapahtumia ja monikanavaista viestintää. Keväällä 2023 erityisen ajankohtaista on Nuoret 2023 -taidenäyttelyn sekä sen oheistapahtumien tuotanto sekä eduskuntavaalien vaikuttamistyö.
 

Harjoittelijana osallistut esimerkiksi seuraaviin tehtäviin:

  • Nuoret 2023 -taidenäyttelyn tapahtumatuotannossa avustaminen
  • Viestinnän tehtävät: uutiskirje, verkkosivut ja sosiaalinen media
  • Muihin toimiston päivittäistehtäviin osallistuminen (mm. tilaisuuksien järjestäminen, sähköisten järjestelmien ylläpito)
  • Taiteilija-lehden uutisten ja juttujen kirjoittaminen
  • Kulttuuripoliittisessa vaikuttamisviestinnässä avustaminen
     

Olet kiinnostunut kuvataiteesta, yhteistyökykyinen ja työssäsi oma-aloitteinen. Kirjoitat sujuvasti erityyppisiä tekstejä ja tartut toimeen myös tuotannollisissa tehtävissä.

Olemme tiivis ja aikaansaava viiden hengen tiimi. Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Harjoittelun kesto on sovittavissa, kuitenkin vähintään 5 kuukautta, välillä tammi-kesäkuu 2022.

Harjoittelun tarkempi ajankohta on erikseen neuvoteltavissa. Työaika on 60% ja harjoittelusta maksettava kuukausipalkka 770 euroa Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU:n suosituksen mukaisesti. Lisäksi harjoittelijalle annetaan kuukaudessa 12 kpl 10€:n arvoisia lounasseteleitä.

Kannustamme hakemaan tehtävää riippumasta sukupuolesta, iästä, etnisyydestä tai muista henkilöön liittyvistä tekijöistä.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi yhtenä PDF-tiedostona maanantaihin 5.12.2022 klo 16 mennessä toiminnanjohtaja Annukka Vähäsöyringille osoitteeseen annukka.vahasoyrinki@artists.fi.


Lisätiedot: Annukka Vähäsöyrinki, toiminnanjohtaja, puh. 0400 773 105


Edit: ilmoitukseen korjattu viimeisen hakupäivän viikonpäivä.