Näyttelyhaku taiteilijoille avataan maaliskuun alussa. Nuoret-näyttely laajenee ensi kertaa seitsemään eri näyttelytilaan tavoittaen kuvataiteelle uusia yleisöjä.

Nuoret 2023 on näyttelykokonaisuus, joka on 22.4.-4.6.2023 välisenä aikana porrastetusti esillä seitsemässä eri tilassa: Helsingin Taidehallissa, Galleria G:ssa, Valokuvagalleria Hippolytessa, Galleria Sculptorissa, MUU Helsinki nykytaidekeskuksessa ja tm•galleriassa. HAM-kulmassa Tennispalatsissa toteutetaan erillinen esitystaiteeseen keskittyvä tapahtumallinen kokonaisuus. Nuoret-näyttely laajenee ensi kertaa seitsemään eri näyttelytilaan tavoittaen kuvataiteelle uusia yleisöjä.
 
Näyttelyhaku on avoinna yksittäisille taiteilijoille ja taiteilijaryhmille 1.3.-21.3.2022 välisenä aikana. Haun aukeaminen ja hakuohjeet tiedotetaan erikseen Suomen Taiteilijaseuran kanavissa.

Hakijoiden tulee olla alle 35-vuotiaita näyttelyn päättyessä 4.6.2023. Taiteilija voi esittää hakemuksessa teos-, tapahtuma- tai projektiehdotuksia. Hakemuksen voi kirjoittaa suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Näyttelyssä pilotoidaan myös komissiomallia, jossa näyttelynjärjestäjä osoittaa osalle näyttelyyn valituista taiteilijoista erillisen tuotantotuen ja työllistää tämän työsuhteeseen teoksen valmistamisen ajaksi.