Aika: torstaina 5.9.2019 klo 10–16
Paikka: Keskustakirjasto Oodi (Töölönlahdenkatu 4, 00100 Helsinki), Kuutio-tapahtumatila (2. krs)

Syksy on monille taiteen- ja tieteentekijöille kiireistä aikaa, kun useat apurahahaut tulevat jälleen ajankohtaisiksi. Pohditko parhaillaan, kuka olisi oikea rahoittaja juuri sinun hankkeellesi, ja mitä asioita hakiessa täytyy ottaa huomioon?

Tervetuloa mukaan Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKUn, Suomen Taiteilijaseuran ja Tieteentekijöiden liiton järjestämään apurahapäivään Keskustakirjasto Oodiin torstaina 5.9.2019 klo 10–16. Tilaisuudessa neljä suurta taiteen ja tieteen rahoittajaa – Suomen Kulttuurirahasto, Taiteen edistämiskeskus, Koneen Säätiö ja Svenska Kulturfonden – esittelevät tukimuotojaan ja neuvovat apurahan hakemisessa ja hyvän hakemuksen tekemisessä.

Päivä jakautuu kahteen osioon. Aamupäivällä rahoittajat kertovat rahoitusmuodoistaan ja painotuksistaan yhteisessä infotilaisuudessa. Iltapäivällä osallistujat voivat varata henkilökohtaisia 20 minuutin neuvonta-aikoja Suomen Kulttuurirahaston, Svenska Kulturfondenin edustajilta, TAKU ry:ltä ja Tieteentekijöiden liitolta.

Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Sitovia ilmoittautumisia sekä aamu- että iltapäivän ohjelmaan pyydetään perjantaihin 30.8. mennessä. Aamupäivän ohjelmaa voi seurata myös suorana webinaarina, mikä edellyttää myöskin ilmoittautumista. Tilaisuus pidetään suomeksi, mutta sitä pystyy seuraamaan myös englanniksi esitysmateriaalien avulla. Kysymyksiä voi esittää ja neuvontaa annetaan suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi (SKF).

Lämpimästi tervetuloa niin uudet kuin jo kokeneemmat apurahanhakijat!

Ilmoittautumislinkki

Ohjelma

9.30 Aamukahvi

10.00 Tervetuloa: Nea Leo, TAKU / Annukka Vähäsöyrinki, Suomen Taiteilijaseura / Miia Ijäs-Idrobo, Tieteentekijöiden liitto

10.20 Rahoittajatahot esittäytyvät
SKR / Jaana Ortju
Taike / Henri Terho
SKF / Anna Wilhelmson
Kone /Maija Karasvaara

Keskustelua ja kysymyksiä

12.00 Lounas (omakustanteinen)

13.00– Henkilökohtaiset apurahaneuvontatapaamiset (20 min, varaa aika)

Mukaan infotilaisuuteen Oodissa mahtuu 50 osallistujaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään ti 3.9. Ilmoittaudu mukaan