Suomen Taiteilijaseuran viestintäpäällikkönä on 13.8.2018 aloittanut FM Rosa Kuosmanen. Viestintäpäällikkö vastaa STS:n sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnittelusta ja koordinoinnista. Hän toimii myös Taiteilija-lehden päätoimittajana.

Kuosmasella on monipuolinen työkokemus nykytaiteen ja viestinnän parista. Aikaisemmin hän on toiminut viestintätehtävissä muun muassa Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit ry:ssä, Koneen Säätiössä sekä Frame Contemporary Art Finlandissa. Hän on myös yksi EDIT-verkkomedian toimittajista. Kuosmanen on valmistunut Jyväskylän yliopistosta vuonna 2015 pääaineenaan taidehistoria.

Suomen Taiteilijaseuran viestintä tukee kuvataiteilijoiden työtä, tuo alan ajankohtaista tietoa saataville sekä vahvistaa nykytaiteen asemaa ja näkyvyyttä yhteiskunnassa.

”Käyn innoissani uusiin hommiin, joissa pääsen tekemään monipuolista viestintää toimialan ja nykytaiteen sisältöjen parissa. On todella mukavaa käydä tiiviiseen yhteistyöhön kuvataiteilijoiden ja kentän muiden toimijoiden kanssa. Odotan myös Taiteilija-lehden kehittämistä yhä vireämmäksi foorumiksi moniääniselle ajatustenvaihdolle – viestinnässä on kyse ennen kaikkea kommunikaatiosta.”

STS:n viestintäpäällikkönä toiminut Miisa Pulkkinen siirtyi elokuussa pariksi vuodeksi uusiin tehtäviin muotoilualan asiantuntijajärjestö Ornamoon.

Suomen Taiteilijaseura valvoo kuvataiteilijoiden etuja ja tekee taiteilijoiden työtä tunnetuksi. Seura vahvistaa kuvataiteen yhteiskunnallista asemaa ja toimii yleisön kiinnostuksen kasvattamiseksi kuvataiteisiin. Suomen Taiteilijaseura edustaa 3 000 suomalaista ammattitaiteilijaa.