Tule johtamaan Suomen Taiteilijaseuran vaikuttamisviestintää! Etsimme vaikuttamisviestinnän osaajaa viestintäpäällikön vakituiseen työsuhteeseen 1.10.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Suomen Taiteilijaseura on valtakunnallinen kuvataiteen asiantuntijajärjestö ja yli 3 000 ammattikuvataiteilijan edunvalvoja. Edistämme kuvataiteilijoiden asemaa ja työskentelyedellytyksiä sekä vahvistamme kuvataiteen merkitystä yhteiskunnassa.

Viestintäpäällikkönä johdat seuran edunvalvonta- ja vaikuttamisviestintää yhdessä toiminnanjohtajan kanssa seuran strategisten linjausten mukaisesti. Tunnet yhteiskunnallisen viestinnän keinot ja kanavat. Sinulla on hyvät ammatilliset verkostot ja osaat kehittää näkemyksellisesti seuran sidosryhmätyötä ja mediasuhteita. Hallitset organisaation päivittäisviestinnän, kuten sosiaalisen median, verkkosivujen ja uutiskirjeiden toimittamisen. Organisaation työkieli on suomi.

Kuvataiteen tuntemus katsotaan eduksi, sillä viestintäpäällikkö toimii verkkojulkaisu Taiteilija-lehden päätoimittajana sekä koordinoi julkisen taiteen viestintäkokonaisuutta. Viestintäpäällikkönä ohjaat lisäksi viestintäharjoittelijoiden työtä.
 

Toivomme sinulta

  • Vahvaa osaamista viestinnän tai media-alan tehtävistä
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Erinomaista suomen- ja hyvää englanninkielentaitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.
  • Kokemusta vaikuttamisviestinnästä ja poliittisten prosessien tuntemusta
  • Kiinnostusta kulttuuripolitiikkaa sekä kuvataiteen toimialan kehittämistyötä kohtaan
  • Vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kiinnostavan työtehtävän kulttuuripolitiikan näköalapaikalla kuvataidekentän ytimessä. Meillä saat tehdä merkityksellistä työtä osaavassa työyhteisössä, jossa työtehtäviinsä pääsee itse vaikuttamaan. Suhtaudumme työhömme innostuneesti ja tavoitteellisesti. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa, mutta ymmärrämme myös ajoittaiset tarpeet työelämän joustoille, kuten etätyöskentelylle.

Kannustamme hakemaan tehtävää riippumatta sukupuolesta, iästä, etnisyydestä tai muista henkilöön liittyvistä tekijöistä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si yhtenä PDF-tiedostona viimeistään sunnuntaina 19.9.2021 klo 16 osoitteeseen annukka.vahasoyrinki@artists.fi. Lisää hakemukseen palkkatoiveesi ja toivomasi aloitusajankohta.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Toiminnanjohtaja Annukka Vähäsöyrinki, p. 040 077 3105
Viestintäpäällikkö Rosa Kuosmanen, p. 050 465 3462