Suomen Taiteilijaseura järjestää perjantaina 14. joulukuuta kello 10–11.30 keskustelutilaisuuden, jossa pureudutaan taiteen ja kulttuurin edunvalvonnan ajankohtaisiin kysymyksiin.

Keskustelemassa ovat Suomen Taiteilijaseuran puheenjohtaja Teemu Mäki, kulttuuri- ja taidealan keskusjärjestö KULTA ry:n pääsihteeri Rosa Meriläinen sekä Forum Artisin puheenjohtajana vuoden alussa aloittava Virpi Hämeen-Anttila.

Taiteen ja kulttuurin edunvalvojat haluavat edistää kulttuurin ja taiteen yhteiskunnallista arvostusta, rahoitusta ja etua. Mutta kenen etuja kukakin käytännössä valvoo ja miten? Tule kuulemaan valtakunnallisten edunvalvojajärjestöjen edustajien ajatuksia siitä, miten tehokasta taiteen ja kulttuurin edunvalvontaa tehdään, tai pitäisi tehdä.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja se on avoin kaikille kiinnostuneille.

Aika ja paikka: Perjantai 14.12. klo 10–11.30, Sähkötalon Aalto Auditorio (Runeberginkatu 1, Helsinki)

Rosa Meriläinen on kirjailija ja lokakuussa toimintansa aloittaneen kulttuurin ja taiteen edunvalvojan Kulta ry:n pääsihteeri.

Virpi Hämeen-Anttila on tutkija, suomentaja ja kirjailija. Hän aloittaa valtakunnallisten taiteilijajärjestöjen yhteistyöjärjestö Forum Artisin puheenjohtajana tammikuussa 2019.

Teemu Mäki on kuvataiteilija, teatteriohjaaja, kirjailija ja tutkija, joka on toiminut Suomen Taiteilijaseuran puheenjohtajana tammikuusta 2018 alkaen.