Korona-aika on aiheuttanut monenlaista muutosta ja epävarmuutta koko lailla jokaisen arkeen ja elämään. Apurahansaajatkaan eivät ole välttyneet koronapandemian aiheuttamilta haasteilta. Korona on haitannut apurahalla työskentelyä aiheuttamalla muun muassa viivästymisiä ja epävarmuutta. Jo valmiiksi ilman tiivistä työyhteisöä työskentelevät apurahansaajat ovat kokeneet koronan myötä myös yhä enemmän eristäytyneisyyttä ja yksinäisyyttä.

Mela tarjoaa erilaisia palveluita apurahansaajien hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi. Esimerkiksi apurahansaajien työhyvinvointineuvoja palvelee henkilökohtaisesti työhyvinvointiin, jaksamiseen ja työkykyyn liittyvissä asioissa. Neuvojalle voi jättää yhteydenottopyynnön nettisivujemme yhteydenottolomakkeella ja hän palaa asiaan puhelimitse tai sähköpostilla arkisin klo 9.00–16.00.

Järjestämme apurahansaajille myös erilaisia webinaareja, koulutuksia ja hyvinvointipäiviä. Seuraava apurahasaajien hyvinvointipäivä on tarkoitus järjestää Turussa 2.12. Päivän aiheena ovat stressinhallinta sekä työn voimavaratekijät ja merkityksellisyys. Tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen julkaistaan syksyn aikana nettisivujemme tapahtumakalenterissa. Tapahtumakalenterin lisäksi tiedot tapahtumista löytyvät myös Apurahansaajien Mela -Facebooksivulta.

Katso kaikki työhyvinvointipalvelumme nettisivuiltamme: Työhyvinvointia apurahansaajalle. Nettisivuiltamme löydät myös TJS Opintokeskuksen ja Valtaamon tekemän sekä Melan rahoittaman oppaan Työhyvinvointia apurahalla tutkivalle.