Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiöllä on vapautumassa Kuopion Ateljeetaloissa vuokralle yksi ateljeeasunto. Vapautuva asunto (asunto C) on kooltaan yhteensä 119 m2 sisältäen asunnon ja työhuoneen. Ateljeeasunto vapautuu elokuussa 2024, alustavan arvion mukaan 12.8.2024. Ateljeeasunto vuokrataan 12 kuukauden määräajaksi 31.8.2025 saakka. Ateljee ja asunto vuokrataan kalustamattomina. Asuntoon tehdään pintaremontti kesän 2024 aikana.

Huoneisto koostuu korkeasta työhuoneosasta ja asunto-osasta johon kuuluvat makuuhuone, kylpyhuone, sauna ja avokeittiö-olohuone. Ateljeeasunto voidaan vuokrata myös jaetuksi työhuoneeksi useammalle taiteilijalle yhteiskäyttöön.

Ateljeeasunnon vuokra on 998 euroa/kk.
Vuokravakuus: 1 kk vuokraa vastaava summa.

Ateljeetalot sijaitsevat osoitteessa Aapatie 3. Kuopion asuntomessuille vuonna 1980 rakennettu neljän erillisen ateljeetalon ryhmä tuli Ateljeesäätiön hallintaan vuonna 1995. Nyt haussa oleva asunto pintaremontoidaan kesän 2024 aikana. Ateljeesäätiö on luopumassa Kuopion Ateljeetalojen omistuksesta syksyn 2025 aikana, tästä syystä nyt vuokrattavana oleva ateljeeasunto vuokrataan vain määräajaksi.

Työhuonetta voivat hakea suomalaiset tai Suomessa asuvat kuvataiteilijat. Taiteilijavalinnoissa huomioidaan seuraavien Suomen Taiteilijaseuran jäsenjärjestöjen jäsenyys – Taidemaalariliitto, Suomen Taidegraafikot, Suomen Kuvanveistäjäliitto, Valokuvataiteilijoiden liitto ja Muu ry. Hakemus liitteineen tulee jättää säätiön sähköisellä hakulomakkeella.

Hakemus täytetään ja lähetetään osoitteessa: https://ateljeesaatio.gruppo.fi/online-applications/index.php/225819/lang-fi

Ateljeeasunnon haku päättyy 1.8.2024 (klo 23:59).

Lisätiedot: asiamies Alina Mänttäri
alina.manttari@ateljeesaatio.fi
041 3118 911

 

Kaikki Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiön käynnissä olevat haut löytyvät osoitteesta:

https://www.ateljeesaatio.fi/category/haettavana/