Espoon kaupungin kulttuurin taideapurahat ja projektiavustukset ovat avautuneet hakuun 5.2.2024. Haku päättyy 2.9.2024

Haettavana ovat taideapurahat lyhytaikaiseen taiteelliseen työskentelyyn espoolaisille ammattitaitelijoille ja projektiavustukset yhteisöille, työryhmille ja yksityishenkilöille Espoossa tapahtuvaan toimintaan. Päätöksiä tehdään jo hakukauden aikana. 

Sekä taideapurahoja että projektiavustuksia haetaan sähköisessä hakupalvelussa. Lisätietoja sähköisestä hakemisesta voi lukea uutisestamme sekä verkkosivuiltamme Kulttuuriavustusten sähköinen haku.

Ammattitaiteilijan työskentelyapuraha vuodelle 2025 avautuu hakuun 1.4.2024, ja haku päättyy 30.9.2024.

Lisätietoja Espoon kaupungin kulttuuriavustuksista verkkosivuilla espoo.fi/kulttuuriavustukset.

Neuvomme hakijoita avustusklinikalla 12.2.

Järjestämme kulttuurin avustusklinikan maanantaina 12.2.2024 klo 17.00–18.30 Sellon kirjaston Jaminurkassa (Leppävaarankatu 9).

Kulttuurin avustusklinikka on kaikille avoin neuvontatapahtuma, jossa kerromme Espoon kaupungin kulttuuriavustuksista ja neuvomme avustusten hakemisessa. Tilaisuudessa saa myös henkilökohtaista sparrausta oman hakemuksen kanssa. 

Kulttuurin avustusklinikalle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tilaisuus on suomenkielinen, mutta palvelemme hakijoita myös ruotsiksi ja englanniksi. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu pienen purtavan kera.

Neuvomme myös sähköpostitse kulttuuriavustukset@espoo.fi